Menu

Pop Design

24.06.2022
  |  
17:00
-
1:00
Zunanji prostor prenovljenega večnamenskega objekta BPT, Tržič

Priljubljena skupina Pop Design, ki deluje že od leta 1985 še ni rekla zadnje besede! Fantje namreč nadaljujejo uspešno glasbeno kariero z novim pevcem Mitjo Šinkovcem. Ta je s svojo razigranostjo in mladostjo prinesel svež veter v zasedbo, ki jo poleg njega sestavljajo Tone Košmrlj, Jani Marinšek, Damijan Tomažin in Martin Erjavec. In kdo je Mitja Šinkovec – Šiki, ki z glasbo raste že od zgodnjega otroštva? Mitja Šinkovec, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent in Znan obraz ima svoj glas, je izkušeni skupini prinesel mladostno in razigrano podobo, kar je popoln recept za ustvarjanje glasbe, ki bo združevala različne generacije in polnila koncertne odre. Šinkovec je odraščal s skladbami Pop Designa, in ko se je sam začel aktivno ukvarjati z glasbo, so bile njihove uspešnice vedno del repertoarja skladb, ki jih je izvajal. Kdo ne pozna pesmi Zaspi pri meni nocoj, Na božično noč, Tebi, Ko si na tleh, Zate in še mnogih drugih uspešnic…?

Kako do vstopnice:
Do vključno 15.5. imamo za vas na voljo 100 Early Bird vstopnic po le 8,00€ in VIP vstopnice po le 23,00€.
Po tem datumu in do dneva dogodka so na voljo: VIP Vstopnice (40 kom) po 23,00€ in klasične (600 kom) po ceni 10,00€.
Karta na dan dogodka pa stane 15,00€.
Želimo vam obilo veselih trenutkov.

Navodila za prihod na lokacijo:

Navigacija pripelje do dnevnega bara Casa Latina (Cesta Ste Marie aux Mines 4), vi pa lahko nadaljujete naravnost, čez Tržiško Bistrico in se pripeljete neposredno na makadamsko parkirišče prizorišča.

LOKACIJA:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available